sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Kuulumisia liian pitkästä aikaa

On todellakin jäänyt "vähän" tän blogin kirjoittelu... Sori, nyt täytyy kyllä yrittää tsempata paitsi kuukauden tauko on taas luvassa ensi kuussa, mutta kerronpa nyt kuitenkin vähän meidän kuulumisia.

Kännylaatu ei päätä huimaa!
 Lakua on siis alettu treenata ihan kunnolla, n. 5 kertaa viikossa, riippuu vähän. Se alkaa hurjasti voimistua ja lihakset kasvaa. Lisäksi siltä poistettiin tässä jokin aika sitten pari hammasta. Lakustahan tuli tuolla uudella tallilla todella ilkeä ja vaarallinen. Se mm. potkaisi äitiäni päähän, kun äiti haki sitä tarhasta. Nyt kuitenkin, mistä lie johtuu, Laku on taas oma itsensä. ♥ Ihana ja kiltti. :) Lakua on kyllä kehuttu tuolla tallilla tallin ykköshevoseksi. :D Hieno poika! Mutta tosiaan, mitäs muuta selittelisin... Ainiin, Lakulle ostettiin kumitutit kun sille tuli haavat suupieliin kuolaimista.

Nyt ajattelin muuttaa vähän tuota otsikon fonttia ja suunnitella mitä teen tämän blogin kanssa. Minun on nimittäin hiukan hankalaa tänne kirjoitella, mutta yritetään. Nyt siis hetkeksi moimoi, seuraavan kerran postaan sitten maaliskuun puolella vasta, konetaukoni vuoksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti